Säkerhetslösningar för datacenter – nätverkssäkerhet för er

Det molnbaserade datacentret representerar en nödvändig och ytterst komplex del av ert företag. Den har en enorm ekonomisk potential, samt en kapacitet att öka er innovationskraft. Inför kombinationen av virtualiserade och fysiska nätverksinfrastrukturer är därför inte traditionella säkerhetsmekanismer inom er datasäkerhet tillräckliga. Innovativa lösningar gällande IT-säkerhet är nödvändiga för att skydda det framtida datacentret mot överbelastningsattacker och dylikt.

NetNordic tar hänsyn till säkerhetsfrågor som är specifika för ert datacenter, ert behov av molntjänster och företagsspecifika läge för att underlätta kostnadsoptimering.

Vi hjälper er att:

Data Center Security
 • Skydda och säkra ert virtualiserade datacenter
 • Säkerhetslösningar som skyddar ert datacenters nätverksinfrastruktur, IP-baserade tjänster och datalagring
 • Ge stabilitet till era molntjänster

Datasäkerhet utan att kompromissa på IT-säkerhet

Idag måste trafik och redundans inte endast säkras mellan fysiska element, utan trafiken mellan virtuella element ökar snabbt och kräver därför ett alltmer avancerat säkerhetssystem för att undvika attacker mot datacentren. Våra säkerhetskonsulter lokaliserar förbättringsområden i ert datacenter och erbjuder en IT-säkerhetpolicy för datacenter och tjänster, för att möta nya och sofistikerade hot. NetNordic kan leverera tjänster som skyddar ert datacenter mot exempelvis DDoS-attacker; både större, distribuerade överbelastningsattacker och små, smygande attacker. När det kommer till säkerhet erbjuder vi allt från säkra DDoS-skydd till avancerade nästa generations brandväggar.

De tjänster vi erbjuder inom IT-säkerhet för företag är oberoende av vilken eller vilka internetleverantörer ni har. Ni bestämmer själva vilka system som skall skyddas: nätelement, servrar eller applikationer. Vi levererar regelbundna statusrapporter, samt återkopplar vilka åtgärder vi har gjort. Våra rapporter fungerar som underlag för eventuella förändringar gällande tjänstens utformning och skydd. Eftersom våra IT-säkerhetskonsulter erbjuder flexibla lösningar och tjänster underlättar det för ert företag, då er nätverkssäkerhet behöver justeras.

Kontakta oss för nätverkssäkerhet

Låt oss förbättra IT-säkerheten i ert företag – kontakta oss idag eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Mer säkerhetslösningar
 • Data Center Security

  Data Center Security

  Säkra och skydda ert virtualiserade datacenter.
 • Network Security

  Säkra ert nätverk från attacker och databrott. Lösningar i världsklass.
 • IPnett Client Security Solutions

  Client Security

  Säkra ert företags IT-tillgångar från dataattacker.
 • Data Communication Security

  Skydda er data. Förhindra förlust av känslig information.
VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande: