Network-Security

Säkra ert företagsnätverk

 • Säkerhetslösningar som hanterar företagstillväxt och marknadsförändringar
 • Teknik från världsledande partners
 • Innovativa lösningar utan att kompromissa på säkerheten

Nätverksattacker ökar utmaningarna på ert företag och kan även orsaka allvarlig skada. IT-chefer har inte råd att fokusera på en enda typ av attack och fortfarande förvänta sig att deras nätverk förblir opåverkat. Att vara utan en säkerhetsplan för alla typer av attacker gör ert nätverk sårbart och utgör en fara för företagets rykte, intäkter och produktivitet.

Skydda ert nätverk och välkomna innovation samtidigt

NetNordic hjälper er att förhindra attacker på alla plan genom att tillhandahålla skydd mot aktiva och passiva samt inkommande och utgående säkerhetshot. Allt från utmaningar orsakade av mobilitet och BYOD till utmaningar orsakat av innovationer med molntjänster. Nya nätverksattacker är benägna att inrikta sig på alla delar av er verksamhet. Det nya landskapet av nätverkssäkerhet kräver flerskiktade lösningar. Vi levererar en Unified Threat Management-lösning och hjälper er att definiera en ICT-strategi anpassad till den säkerhetsnivå som ert företag behöver.

NetNordics säkerhetsprodukter skyddar er mot och hjälper er att identifiera nästa generations säkerhetshot: Malware, maskar, virus, spionprogram, ransomware e-post, överbelastningsattacker (DDoS). Vi förser er med insyn i er nätverkstrafik. Vår modell är utformad för att upptäcka avvikelser och identifiera attacker som potentiellt kan konsumera nätverksresurser.

VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer nätverkslösningar
 • Data Center Security

  Data Center Security

  Säkra och skydda ert virtualiserade datacenter.
 • Network Security

  Säkra ert nätverk från attacker och databrott. Lösningar i världsklass.
 • IPnett Client Security Solutions

  Client Security

  Säkra ert företags IT-tillgångar från dataattacker.
 • Data Communication Security

  Skydda er data. Förhindra förlust av känslig information.