Datacenter Networking

Morgondagens nätverk

 • Flexibla och skalbara nätverk
 • Snabb lansering av nya tjänster och lösningar
 • Förenklade IT-drifter

NetNordic erbjuder flexibla och skalbara nätverk som kommer att förenkla IT-driften för ert företag. Ett modernt och effektivt datacenter är lösningen för er som snabbt vill kunna lansera nya tjänster och lösningar för era användare.

Nätverkstrafiken har genomgått en snabb ökning, vilket har utsatt de traditionella datacentren för en hög belastning. Det traditionella datacentret är idag alltför komplex och extremt ineffektivt, något som förhindrar företag från optimal produktivitet. Är ert nätverk beredd på att hantera framtidens affärsbehov?

 

Modernt nätverk för datacenter

Dagens moderna datacenter innefattar innovationer såsom server virtualisering, lagring över Ethernet och utvecklingen i att leverera applikationer. Molntjänster och trådlösa nätverk är redan i dag en viktig del inom IT. Röst och video blir viktiga applikationer inom företagsnätverk, vilket medför en ökad belastning på nätverket. Det moderna datacentret är utformat för att hantera den ökande trafikbelastningen. Det konvergerar de många trafikströmmarna till ett enda modernt nätverk och prioriterar trafiken.

Virtualisering ger ett modernt datacenter med den flexibilitet och skalbarhet ni behöver för att klara av framtidens belastning. Det möjliggör en högre effektivitet, snabbare och störningsfri respons och ger betydande kostnadssparningar för ert företag samt att nätverksadministrationen blir enklare.

Installera nätverk för framtiden

NetNordic erbjuder den bästa tillgängliga tekniken och samarbetar med ledande partners inom datacenter. Vi är en oberoende systemintegratör och fokuserar på ert företags behov. Tillsammans går vi genom er befintliga datacenter och nätmiljö och våra konsulter tar fram förslag på förbättringar. De lösningar vi tar fram är anpassade efter ert företag och syftar till att ni ska kunna klara av framtidens nätverkstrafik.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur ett effektivt och säkert nätverk underlättar för just ert företag. Varmt välkommen.

VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer nätverkslösningar
 • Data Center Security

  Data Center Security

  Säkra och skydda ert virtualiserade datacenter.
 • Wireless Solutions WLAN

  Wireless Network Solutions

  Wireless-lösningar för företag och den offentliga sektorn.
 • Network Optimalization

  Network Optimalization

  Optimera ert nätverk för snabbare tjänster, minskad leveranstid och ökad effektivitet.
 • Network Management

  Network Management

  Professionell nätverkshantering för bättre strategiska beslut.
 • Datacenter Networking

  Data Center Networking

  Moderna flexibla nätverk för datacenter som hanterar dagens och morgondagens behov.