VILKA VI ÄR

Vi levererar avancerade nätverk, säkerhet och kommunikationslösningar som förändrar hur våra kunder gör sina affärer

Om NetNordic

NetNordic är en nordisk oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, kommunikation, säkerhet, IoT och molntjänster. Vi strävar efter att vara våra kunders “Best Companion”, d.v.s. att förverkliga våra kunders potential genom effektiv användning och flexibilitet till lägsta möjliga kostnad.

NetNordic grundades år 2001 och har under årens lopp ökat organiskt och genom förvärv. NetNordic har partnerskap med marknadens ledande tillverkare och erbjuder lösningar och tjänster baserade på kundernas behov. NetNordic har mer än 750 kunder. Vi räknar med en omsättning på 1 miljard år 2017. Vi är ca 270 anställda i Norden, i dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland.

Nordisk organisation

NetNordic består av moderbolaget NetNordic Group AS där dessa dotterbolag ingår i gruppen: NetNordic Communication AS, NetNordic Solutions AS, Intelecom Group AS, NetNordic Communication AB, NetNordic Solutions AB, NetNordic Communication A/S, NetNordic Solutions A/S och NetNordic Finland OY.

NetNordic Group är ägd av NetNordic Holding AS. Största ägare är Norvestor Equity, med cirka 75% av aktierna, medan ledningen och de anställda kommer att erhålla de resterande 25%.

VI LEVERERAR KOMPETENT RÅDGIVNING

IT-lösningar designade för framtiden

Vi vet att era IT-investeringar kommer påverka hur er verksamhet presterar i framtiden. NetNordic erbjuder flexibla och öppen standard IT-lösningar som kan växa med ert företag.

Mycket skickliga konsulter

Vi erbjuder mycket skickliga konsulter som ger er tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna. NetNordic har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med världsledande tekniska partners – alla utnyttjar deras kunskaper för att ge er de absolut bästa resultaten.

Nordiskt driftscenter

NetNordic kan ta hand om era IT-behov. Vårt nordiska driftcenter har lång erfarenhet av att övervaka och driva några av de viktigaste nätverken i Norden. Våra tjänster finns tillgängliga 24/7.

NetNordic erbjuder tjänster i varje del av värdekedjan

RÅDGIVNING

När ni arbetar med NetNordic kommer ni att ha seniora konsulter som följer projektet från A till Ö. Vi strävar alltid efter att skapa en gemensam förståelse för era mål samt syften för att kunna identifiera den mest optimala tekniken och lönsamma lösningen för ert företag. Vi kan hjälpa er att stärka konkurrensfördelar genom att kombinera smarta lösningar och innovativ teknik.

DESIGN

NetNordic är stolta över att designa nätverksarkitektur och kommunikationsinfrastruktur för våra kunder. Våra konsulter har erfarenhet från några av de största och mest komplexa nätverksprojekten i de nordiska länderna. Vi gör lösningsdesign på både hög- och detaljerad nivå.

INTEGRERA

Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat metoder och arbetssätt för att optimera leveransen och erbjuda en integrera lösningen. Vi arbetar med världsledande teknikpartners och vet hur man optimerar tekniken till olika typer av företag och industrier med väldigt specifika behov. Vi är djupt engagerade i att leverera projekt inom de definierade begränsningarna av tid, kostnad och omfattning.

DRIFT

NetNordics driftscenter driver och stöder flera hundra installationer i hela världen. Vi driver nätverk som är affärskritiska och alltid måste vara tillgängliga. NetNordics driftscenter är designat för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga nytta, effektiv användning och möjligheter från deras investeringar.

SUPPORT

Vi erbjuder support 24/7 på våra levererade lösningar. Om du har ett serviceavtal med NetNordic, har du alltid full tillgång till vårt Service Center. Vårt Support Team kommer ge er den stabilitet och förutsägbarhet som ert företag är beroende av.

UTBILDA

Vi erbjuder utbildning på den teknik och lösningar som vi har levererat. Att hålla er personal uppdaterad på teknik och trender är en värdefull och smart investering. NetNordic erbjuder både skräddarsydda och produktorienterade kruser och seminarier.