Contact by mail

5 mars 2018

Fredrik Hörnell ny försäljningschef på Nätverk och IT-säkerhet

Fredrik Hörnell ansluter till NetNordic med sina 18 års erfarenhet inom Nätverk och IT-säkerhet, där han primärt har arbetat i olika ledande säljroller för globala IT-säkerhetsleverantörer så som Fortinet, NetIQ, och Verisign.

Nu senast kommer Fredrik ifrån Worksoft där han arbetade som försäljningsdirektör i Norden och BeNeLux. Fredrik har även god erfarenhet ifrån att arbeta tillsammans med systeminteratörer genom sina sex år på japanska NTT Security, där han initialt arbetade som försäljningschef i norden. Senare var Fredrik även medlem i den globala ledningsgruppen som Vice President, ansvarig för globala partners och leverantörer.

– Jag är väldigt glad för att kunna välkomna Fredrik Hörnell till NetNordic Communication AB. Fredrik ansluter till NetNordic med sin stora branscherfarenhet och breda kompetens. Han kommer att arbeta för att stärka oss i våra strategiska målsättningar för framtiden, berättar Lars Glarborg, VD för NetNordic Communication.

– NetNordic har haft en mycket intressant och expansiv resa de senaste åren, och med vår nya ägare Norvestor i ryggen ser jag fram emot att få utveckla våra lokala erbjudanden för att fortsatt vara relevant och leverera värde till våra kunder, säger Fredrik Hörnell.

Fredrik kommer nu fokusera på att öka nykundsbearbetningen, utveckla våra lösningar och tjänster, samt stärka våra relationer till existerande kunder och leverantörer.