Operatörsoberoende telefonilösningar och IP-telefoni

Är du på jakt efter en leverantör som kan hjälpa dig med företagstelefoni? Behöver du råd inom ämnet? Oavsett ditt behov har vi på Netnordic det du söker. Som verksamma över hela Norden med våra skräddarsydda helhetslösningar kan vi erbjuda smarta telefonilösningar för företag. Ring via mobilen, fast eller trådlös telefonen eller datorn, med vår expertis ser vi till att ta fram en lösning som passar just ert behov. Kanske är Microsoft Teams ditt plattformsval? Vi har lösningen!

Molnbaserad IP-telefoni

NetNordic erbjuder molnbaserad och operatörsoberoende IP-telefoni. Med moderna och unikt anpassade lösningar får du allt från en bra telefonifunktionalitet med mobilintegration, till stödsystem och kalenderkoppling. Du får därmed en IP-telefoni som möjliggör ett flexibelt och mobilt arbetssätt, helt på dina villkor. Operatörsoberoende ger vi dig som kund fördelen att välja marknadens bästa erbjudanden, utan att göra avkall på funktionalitet eller driftsäkerhet. NetNordic erbjuder dig även traditionella telefonilösningar där eget ägande och egen förvaltning är viktigt. Våra affärsmodeller passar alla behov, oavsett storlek på ert företag.

Support dygnet runt

Låt oss förse dig med företagstelefonilösningar som underlättar din kommunikationen med dina kunder. Med samarbetspartners som Avaya, Enghouse, Microsoft och Mitel samt med en support som finns tillgänglig 24/7/365, är vi det självklara valet när du behöver telefonilösningar i mobilen eller råd i ämnet.

Kontakta oss idag och låt oss diskutera vi dina behov – fyll i kontaktformuläret nedan.

VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer kommunikationslösningar
 • IPnett Collaboration of Communication Solutions

  Collaboration

  NetNordic designar skräddarsydda samarbetsplattformar anpassade för att förenkla kunskapshantering, informationsdelning och förbättra effektiviteten av samarbete.
 • IPnett Telephony Solutions

  Telephony

  IP-telefoni och telekommunikationer. Integrerade lösningar med er befintliga kommunikationsplattform.
 • Video Conference Solutions

  Flexibla och mobila videokonferenser. Ta ert möte där du är.
 • IPnett Call Center Systems

  Contact Center

  Intelligent kundkommunikation – röst, text, chatt, video och sociala medier.