IPnett Collaboration of Communication Solutions

Kommunikationsplattform i världsklass

 • Förnya samarbetsplattformen
 • Förenklad informationsdelning och kunskapshantering
 • Förbättrade interaktioner i dagliga arbetsuppgifter

I en komplex organisationsstruktur med diverse uppgifter och ansvar, beror ett effektivt samarbete på lösningar som integrerar smarta funktioner för konferenser, röst- och datadelning. NetNordic utformar anpassade samarbetsplattformar som är skräddarsydda för att förenkla kunskapshantering, informationsdelning och förbättring av samarbete samt interaktionen i dagliga arbetsuppgifter.

Tillgänglighet, produktivitet och säkerhet

Samarbetsplattformar som levereras av NetNordic flerdubblar fördelarna med innovativ kommunikationsteknik. När programvarualternativen har vant sig till de många applikationer som de anställda använder, kan arbetsprocesser och rutiner optimeras och göras kostnadseffektiva. Vi ger en gemensam grund för interaktionen mellan anställda på olika avdelningar eller grupper, och sömlöst integrerar de olika applikationer, och enheter som ert företag beror på. En rörlig, tillgänglig och anpassad plattform möjliggör en förenad användarupplevelse som utnyttjar företags- och mänskliga resurser.

Anpassade samarbetsplattformar

NetNordics lösningar för samarbete tar inte endast itu med produktivitet, interaktion och kunskapsdelning. Våra alternativ för information- och datalagring ger valmöjligheter för hög säkerhetsnivå. Att välja NetNordic gör att ni kan få framtida möjligheter av molnbaserade lösningar utan att kompromissa på säkerheten. Våra samarbetslösningar är optimala för kontrollerandet och skyddandet av er företagsdata oavsett om ni arbetar med en bransch med strikta krav på säkerhet eller inte.

VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer kommunikationslösningar
 • IPnett Collaboration of Communication Solutions

  Collaboration

  NetNordic designar skräddarsydda samarbetsplattformar anpassade för att förenkla kunskapshantering, informationsdelning och förbättra effektiviteten av samarbete.
 • IPnett Telephony Solutions

  Telephony

  IP-telefoni och telekommunikationer. Integrerade lösningar med er befintliga kommunikationsplattform.
 • Video Conference Solutions

  Flexibla och mobila videokonferenser. Ta ert möte där du är.
 • IPnett Call Center Systems

  Contact Center

  Intelligent kundkommunikation – röst, text, chatt, video och sociala medier.