Unified Communication (UC)

NetNordic jobbar med organisationer och företag som alla har en sak gemensamt, där kundkommunikation är en kritisk del av deras vardag. Därför har vi specialiserat oss på kommunikationslösningar som anpassas till alla typer av verksamheter och branscher.

Vi fokuserar på att underlätta vardagen för våra kunder, men även för våra kunders kunder och användare. Kommunikationslösningar från NetNordic ska ge hela er organisation en konkurrensfördel, genom att vi hjälper er att skapa en bättre kundupplevelse, tillgänglighet och service för era kunder.

Bland våra kunder hittar du stora företag och organisationer både inom privat och offentlig sektor. Det ställer stora krav på oss som leverantör. Därför lägger vi stor vikt på professionalism och kundnöjdhet genom hela vår verksamhet.

Dagens kommunikationslösningar är i konstant utveckling och NetNordic har valt att fokusera på skräddarsydda totalleveranser i takt med behov och utveckling på marknaden. Vårt erbjudande inkluderar allt från rådgivning, leveransprojekt och driftansvar, komplett anpassat till ert kundbehov.

MER INFORMATION?

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se våra kommunikationslösningar
IPnett Collaboration of Communication Solutions

Collaboration

NetNordic designar skräddarsydda samarbetsplattformar anpassade för att förenkla kunskapshantering, informationsdelning och förbättra effektiviteten av samarbete.