Datacenter Networking

Nätverkstrafiken har genomgått en snabb ökning, vilket har utsatt de traditionella datacentren för en hög belastning. Det traditionella datacentret är idag alltför komplext och extremt ineffektivt, något som förhindrar företag från optimal produktivitet. Är ert nätverk beredd på att hantera framtidens affärsbehov?

NetNordic erbjuder flexibla och skalbara nätverk som kommer att förenkla IT-driften för ert företag. Ett modernt och effektivt datacenter med SDN är lösningen för er som snabbt vill kunna lansera nya tjänster och lösningar för era användare.

Med oss får ni:

 • Flexibla och skalbara nätverk
 • Snabb lansering av nya tjänster och lösningar
 • Förenklad IT-drift

Modernt nätverk med virtuell server

Dagens moderna datacenter omfattar innovationer såsom server-virtualisering, lagring över Ethernet och utveckling i att leverera applikationer. Molntjänster, trådlösa nätverk och virtuella servrar är redan idag en viktig del inom IT. Röst och video blir viktiga applikationer inom företagsnätverk, vilket medför en ökad belastning på nätverket. Det moderna datacentret är utformat för att hantera den ökande trafikbelastningen. Det konvergerar de många trafikströmmarna till ett enda modernt nätverk och prioriterar trafiken.

Virtualisering ger ett modernt datacenter den flexibilitet och skalbarhet som ni behöver för att klara av framtidens trafikbelastning. Det möjliggör en högre effektivitet, ger en snabbare och störningsfri respons, samt ger betydande kostnadsbesparingar för ert företag. Även nätverksadministrationen blir enklare.

Installera nätverk för framtiden

NetNordic erbjuder den bästa tillgängliga tekniken med samarbete med ledande partners inom datacenter. Vi är en nordisk oberoende systemintegratör och fokuserar på ert företags unika behov. Tillsammans går vi genom ert befintliga datacenter och nätmiljö, varpå våra konsulter tar fram förslag på förbättringar. De lösningar vi tar fram är anpassade efter ert företag och syftar till att ni ska kunna klara av framtidens nätverkstrafik.

Underlätta för ert företag med ett effektivt och säkert nätverk – kontakta oss idag.

VILL DU HA MER INFORMATION?

Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer nätverkslösningar
 • Data Center Security

  Data Center Security

  Säkra och skydda ert virtualiserade datacenter.
 • Wireless Solutions WLAN

  Wireless Network Solutions

  Wireless-lösningar för företag och den offentliga sektorn.
 • Network Optimalization

  Network Optimalization

  Optimera ert nätverk för snabbare tjänster, minskad leveranstid och ökad effektivitet.
 • Network Management

  Network Management

  Professionell nätverkshantering för bättre strategiska beslut.
 • Datacenter Networking

  Säkerhet med virtuella servrar – NetNordic Sverige

  Moderna flexibla nätverk för datacenter som hanterar dagens och morgondagens behov.