Vi hjälper dig med modernisering och virtualisering av ditt företagsnätverk

NetNordic har levererat några av de största och mest komplexa datanätverkslösningar i Norden. Låt oss hjälpa er att modernisera ert! Innovationer inom nätverksteknik och molnlösningar ger många affärsmöjligheter och har en enorm ekonomisk potential.

I en konkurrenskraftig marknad där nästan varje förtags verksamhet är beroende av nätverk, en flexibel infrastruktur, hög tillgänglighet och förutsägbar hastighet, så är dessa nyckelfaktorer för er framgång. På NetNordic vet vi hur viktigt ert nätverk är och vi vet att affärskontinuitet kan lida till och med av mindre störningar. NetNordic kan hjälpa er att modernisera och virtualisera ert nätverk anpassat för att möta de växande krav som finns för tillgång, mobilitet, big data-trafik, applikation och servicetillgång.

Nätverkslösningar för datacenter som möter era behov

Tillgång till företagets nätverk eller molnbaserade applikationer är avgörande för dagens mobila och utspridda arbetskraft: Vart som helst, när som helst, med vilken enhet som helst! Våra lösningar gör det möjligt för er att ge den mobila och trådlösa tillgången som användare kräver utan att kompromissa på hastighet eller säkerhet. Infrastruktur och accesslösningar för ert fasta nätverk förbereder ert företag för övergång till digitalisering, geografisk utbredning, tillväxt av användare och informationsflöde.

Minskad komplexitet, snabbare lansering av tjänster

NetNordic ser behovet för minskad komplexitet och extra funktionalitet, och har konkurrenskraftiga nätverkslösningar för datacenter och teknik för stora affärskritiska nätverk. Våra lösningar inriktar sig på utmaningar förorsakat av konsumtionsväxten och innehållsstorlek. NetNordic förbereder ert nätverk för bandbreddskrävande applikationer, big data-trafik, molnlösningar, röst och video. Nu och i framtiden.

MER INFORMATION?

Ditt namn (obligatoriskt):

Din e-mail (obligatoriskt):

Ämne:

Ditt meddelande:

Se mer nätverkslösningar
 • Data Center Security

  Data Center Security

 • Wireless Solutions WLAN

  Wireless Network Solutions

 • Network Optimalization

  Network Optimalization

 • Network Management

  Network Management

 • Datacenter Networking

  Säkerhet med virtuella servrar – NetNordic Sverige